مقام آمریکایی: حزب الله لبنان باید خلع سلاح شود واکنش تند سخنگوی دولت به مطالب روزنامه کیهان حمله موشکی حماس به بندر اشدود از متصرفات رژیم اشغالگر صهیونیستی در فلسطین واکنش تند سناتور آمریکایی به بازی گلف ترامپ سخنگوی وزارت خارجه از مماشات اروپا در قبال اسرائیل انتقاد کرد ماکرون: اوکراین پیشنهاد ترامپ برای آتش‌بس کامل را پذیرفته است! جزئیات افزایش حقوق سربازان در سال ۱۴۰۴ | حقوق فروردین ۱۴۰۴ سربازان چقدر است؟ سال ۱۴۰۳ بیش از ۳۴۹ هزار خودرو فرسوده اسقاط شد رژیم صهیونیستی مانع ورود واکسن فلج اطفال به غزه می‌شود حملات هوایی آمریکا به استان الحدیده یمن (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) عراقچی: هیچ دوره مذاکراتی برگزار نشده است تحویل دومین سامانه پدافند موشکی آمریکا به تل‌آویو مسکو: اقامت بشار اسد در روسیه تحت شرایط سخت‌گیرانه‌ای انجام می‌شود حضور «پاپ فرانسیس» با ویلچر در مراسم کلیسای واتیکان نتانیاهو: هر تاخیری در برکناری رئیس شاباک فاجعه می‌آفریند رئیس‌جمهور از دستاورد کمیته ملی پارالمپیک در توسعه ورزش زنان تقدیر کرد سازمان همکاری اسلامی خواستار تحقیق درمورد جنایت اسرائیل علیه امدادگران در غزه شد پزشکیان در بازدید وزارت دادگستری: اجرای FATF داخلی، بسیاری از مصادیق فساد را رفع خواهد کرد نخعی‌راد: نباید همه چیز را به مذاکره گره بزنیم تعداد شهدای غزه به ۵۰ هزار و ۶۹۵ نفر رسید (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) رویترز: ایران در برنامه هسته‌ای‌اش تنها آماده مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا است جانشین فرمانده کل ارتش از پایگاه هوایی چابهار بازدید کرد روایت یک زندانی بریتانیایی از زندان طالبان | اینجا نزدیک‌ترین چیز به جهنم است عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی: تجربه برجام نشان می‌دهد که آمریکا پایبند به تعهداتش نیست ویدئو | هشدار تحلیلگر سیا: حمله به ایران، آغازگر جنگ جهانی سوم و نابودی میادین نفتی خواهد بود! لاپید «قطرگیت» را دلیل اصلی برکناری رئیس شاباک عنوان کرد بازدید کیم جونگ اون از روند تمرینات یگان‌های عملیاتی ویژه کره شمالی + عکس جزئیاتی از محتوای پاسخ ایران به نامه ترامپ از زبان رئیس ستادکل نیروهای مسلح +فیلم
سرخط خبرها

آیت الله علم‌الهدی: نماینده مجلس باید متمرکز بر رفع چالش‌های محلی باشد | قوانین حمایت از بانوان مستلزم توجه بانوان نماینده است

  • کد خبر: ۱۹۷۸۸۳
  • ۱۱ آذر ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۸
آیت الله علم‌الهدی: نماینده مجلس باید متمرکز بر رفع چالش‌های محلی باشد | قوانین حمایت از بانوان مستلزم توجه بانوان نماینده است
نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی گفت: در هر شرایط نباید از یاد ببرید که شما نماینده مردم مشهد و شهرستان‌های استان خراسان رضوی هستید و مسئولیت راهبردی یک نماینده آن است که متمرکز بر رفع چالش‌های محلی باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در دیدار با مجمع نمایندگان استان که صبح امروز به میزبانی دفتر نماینده، ولی فقیه در خراسان رضوی برگزار شد، با تأکید بر اینکه کار نمایندگان استان در مجلس باید نفع مستقیم برای آحاد ملت و به‌خصوص مردم خراسان رضوی داشته باشد، اظهار کرد: کار عمده یک نماینده در شرایط فعلی آن است که برای مردم در سطح استان و شهرستان‌ها روشنگری کند. این یک حقیقت است که مجلس در مقام قانون‌گذاری قرار دارد و نفع مصوبات وکلای ملت باید متوجه آحاد ملت در سراسر کشور شود، اما در هر شرایط نباید از یاد ببرید که شما نماینده مردم مشهد و شهرستان‌های استان خراسان رضوی هستید و بنابراین مسئولیت راهبردی یک نماینده آن است که متمرکز بر رفع چالش‌های محلی باشد.

مراقب باشید انتخابات، باعث دو قطبی‌سازی کشور نشود

نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی، دو قطبی‌سازی را مهم‌ترین آسیب در کمین ایران اسلامی دانست و خاطرنشان کرد: مراقب باشید در آستانه انتخابات، فضای کشور دوقطبی نشود. این استان سرزمین علی ابن موسی‌الرضا (ع) و این کشور، مملکت امام زمان (عج) است و هیچ تفاوتی ندارد که هم‌وطن گرفتار شما همسو با جریان شما یا مخالف با آن است. به فرموده رهبر معظم انقلاب، این مجلس، انقلابی و متدین است و بنابراین، شایسته آن است که افزایش درآمد‌های دولت و توانگری قوه مجریه، نفع آشکار و مستقیم برای مردم داشته باشد.

وی ادامه داد: یکی از نگرانی‌های موجود این است که به بهانه پیشگیری از تخلف انتخاباتی و تبلیغات پیش از موعد، نمایندگان فعلی مردم استان در مجلس نیز متوقف شوند و از فعالیت و تلاش برای گره‎گشایی از کار مردم دست بکشند. این را بدانید که حل مشکلات مردم، کار نظام است. اگر گره از کار مردم باز کردید، باید بدانید برای انقلاب کار کرده‌اید پس باید تلاش کنید، خسته نشوید و این کشور را با اولویت قرار دادن شهرستان‌ها و حوزه‌های انتخابیه خود بسازید.

قوانین حمایت از بانوان مستلزم توجه بانوان نماینده است

عضو مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: یکی از تأکیدات ما به بانوان نماینده استان در مجلس آن است که حوزه عملکردی خود را متمرکز بر حوزه‌هایی بدانند که آقایان نماینده کمتر می‌توانند در آن فعالیت کنند. قوانین حمایت از حقوق بانوان، مسئله جوانی جمعیت و اموری از این قبیل، جزو چالش‌هایی است که اگر هم آقایان نماینده به آن توجه کنند، اما هیچ‌کس به اندازه بانوان نماینده، اشرافیت و قدرت عملکرد در آن را ندارد.

وی تأکید کرد: این یک فرصت فوق‌العاده است که در شرایط فعلی، در قوای سه‌گانه و سایر نهاد‌های حاکمیتی هیچ‌کس دغدغه‌ای جز رسیدگی به مشکلات کشور ندارد. از این همکاری و تعامل چندجانبه استفاده کنید و کار مردم را پیش ببرید.

در ابتدای این دیدار، جمعی از اعضای مجمع نمایندگان استان به بیان گزارش عملکرد خود و مجلس یازدهم پرداختند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->