رئیس‌جمهور، تکلیف ما و کلام معیار رهبر معظم انقلاب آغاز ثبت نام داوطلبان انتخابات شورا‌های شهر و روستا از ۲۱ دی ماه ۱۴۰۴ | ۲۰ مهرماه آخرین زمان برای استعفای دواطلبان دولتی ظرفیت فرودگاه مشهد به ۱۸ میلیون نفر افزایش می‌یابد| هدف‌گذاری تولید ۳۰۰۰ مگاوات انرژی تجدیدپذیر در خراسان رضوی رافائل گروسی: مدرکی مبنی بر انتقال اورانیوم از اصفهان وجود ندارد ناوشکن‌ها و زیردریایی هسته‌ای آمریکا به نزدیکی ونزوئلا رسیدند پایتخت اوکراین هدف صد‌ها موشک و پهپاد قرار گرفت + فیلم و عکس فرمانده یگان حفاظت محیط زیست از جذب سربازان وظیفه به عنوان محیط‌بان خبرداد سخنگوی دولت: ناترازی برق هنوز کامل جبران نشده است سردار شکارچی: شکست را بر دشمن تحمیل کردیم | دشمن در محاسبات خود درباره ایران دچار اشتباه شد وزیر کشور گسترش انرژی‌های تجدیدپذیر را برنامه‌ اصلی و اولویت‌دار دولت چهاردهم دانست کشف کارگاه تولید بمب و تله انفجاری یک گروهک تروریستی در ایرانشهر (۶ شهریور ۱۴۰۴) اتحاد مقدس معماری امنیت پایدار وزیر نیرو: ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر ایران تا پایان سال به ۷۰۰۰ مگاوات می‌رسد وزیر دفاع به دیدار خانواده شهید سپهبد علی شادمانی رفت ادعای جدید ابراهیم متقی: انفجار بندر شهید رجایی کار اسرائیل بود سفیر اسرائیل در آمریکا از قطر و مصر ناراضی است | به حماس فشار بیاورید گروسی: دنبال دسترسی به سایت‌های آسیب‌دیده ایران هستیم نماینده آمریکا در سازمان ملل: به رسمیت شناختن فلسطین، پاداش به حماس است بیانیه ۱۴ عضو شورای امنیت به جز آمریکا| جنگ در غزه را فورا متوقف کنید (۵ شهریور ۱۴۰۴) هشدار رئیس سازمان هدفمندی: حجم یارانه پنهان بودجه دولت را می‌بلعد | یک میلیون نفر ایرانیان مقیم خارج هم یارانه می‌گیرند حملات هوایی اسرائیل به مواضع نیروهای جولانی در اطراف دمشق (۵ شهریور ۱۴۰۴) رنجبران، مشاور عراقچی استعفا کرد + علت (۵ شهریور ۱۴۰۴) مکانیسم ماشه کی فعال می‌شود؟ | ۵۱ روز تا لحظه صفر گروسی: بازرسان آژانس وارد سایت هسته‌ای بوشهر شدند یمن با موشک فلسطین فرودگاه اللد را هدف قرار داد (۵ شهریور ۱۴۰۴) تحریم‌های جدید آمریکا علیه کره‌شمالی اعمال شد (۵ شهریور ۱۴۰۴) انتقاد رئیس پارلمان لبنان از آمریکا | نبیه بری: خلاف وعده های خود عمل کردند
سرخط خبرها

آیت الله علم‌الهدی: نماینده مجلس باید متمرکز بر رفع چالش‌های محلی باشد | قوانین حمایت از بانوان مستلزم توجه بانوان نماینده است

  • کد خبر: ۱۹۷۸۸۳
  • ۱۱ آذر ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۸
آیت الله علم‌الهدی: نماینده مجلس باید متمرکز بر رفع چالش‌های محلی باشد | قوانین حمایت از بانوان مستلزم توجه بانوان نماینده است
نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی گفت: در هر شرایط نباید از یاد ببرید که شما نماینده مردم مشهد و شهرستان‌های استان خراسان رضوی هستید و مسئولیت راهبردی یک نماینده آن است که متمرکز بر رفع چالش‌های محلی باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در دیدار با مجمع نمایندگان استان که صبح امروز به میزبانی دفتر نماینده، ولی فقیه در خراسان رضوی برگزار شد، با تأکید بر اینکه کار نمایندگان استان در مجلس باید نفع مستقیم برای آحاد ملت و به‌خصوص مردم خراسان رضوی داشته باشد، اظهار کرد: کار عمده یک نماینده در شرایط فعلی آن است که برای مردم در سطح استان و شهرستان‌ها روشنگری کند. این یک حقیقت است که مجلس در مقام قانون‌گذاری قرار دارد و نفع مصوبات وکلای ملت باید متوجه آحاد ملت در سراسر کشور شود، اما در هر شرایط نباید از یاد ببرید که شما نماینده مردم مشهد و شهرستان‌های استان خراسان رضوی هستید و بنابراین مسئولیت راهبردی یک نماینده آن است که متمرکز بر رفع چالش‌های محلی باشد.

مراقب باشید انتخابات، باعث دو قطبی‌سازی کشور نشود

نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی، دو قطبی‌سازی را مهم‌ترین آسیب در کمین ایران اسلامی دانست و خاطرنشان کرد: مراقب باشید در آستانه انتخابات، فضای کشور دوقطبی نشود. این استان سرزمین علی ابن موسی‌الرضا (ع) و این کشور، مملکت امام زمان (عج) است و هیچ تفاوتی ندارد که هم‌وطن گرفتار شما همسو با جریان شما یا مخالف با آن است. به فرموده رهبر معظم انقلاب، این مجلس، انقلابی و متدین است و بنابراین، شایسته آن است که افزایش درآمد‌های دولت و توانگری قوه مجریه، نفع آشکار و مستقیم برای مردم داشته باشد.

وی ادامه داد: یکی از نگرانی‌های موجود این است که به بهانه پیشگیری از تخلف انتخاباتی و تبلیغات پیش از موعد، نمایندگان فعلی مردم استان در مجلس نیز متوقف شوند و از فعالیت و تلاش برای گره‎گشایی از کار مردم دست بکشند. این را بدانید که حل مشکلات مردم، کار نظام است. اگر گره از کار مردم باز کردید، باید بدانید برای انقلاب کار کرده‌اید پس باید تلاش کنید، خسته نشوید و این کشور را با اولویت قرار دادن شهرستان‌ها و حوزه‌های انتخابیه خود بسازید.

قوانین حمایت از بانوان مستلزم توجه بانوان نماینده است

عضو مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: یکی از تأکیدات ما به بانوان نماینده استان در مجلس آن است که حوزه عملکردی خود را متمرکز بر حوزه‌هایی بدانند که آقایان نماینده کمتر می‌توانند در آن فعالیت کنند. قوانین حمایت از حقوق بانوان، مسئله جوانی جمعیت و اموری از این قبیل، جزو چالش‌هایی است که اگر هم آقایان نماینده به آن توجه کنند، اما هیچ‌کس به اندازه بانوان نماینده، اشرافیت و قدرت عملکرد در آن را ندارد.

وی تأکید کرد: این یک فرصت فوق‌العاده است که در شرایط فعلی، در قوای سه‌گانه و سایر نهاد‌های حاکمیتی هیچ‌کس دغدغه‌ای جز رسیدگی به مشکلات کشور ندارد. از این همکاری و تعامل چندجانبه استفاده کنید و کار مردم را پیش ببرید.

در ابتدای این دیدار، جمعی از اعضای مجمع نمایندگان استان به بیان گزارش عملکرد خود و مجلس یازدهم پرداختند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->