وزیر جنگ سابق اسرائیل: عملیات «پیجرها» زودتر از موعد اجرا شد عراقچی: با رویکردی مسئولانه وارد گفت‌و‌گو با آژانس شده‌ایم اتحادیه اروپا ادعا‌های خود درباره برنامه هسته‌ای ایران را تکرار کرد واکنش روسیه به ایده منطقه پرواز ممنوع بر فراز اوکراین تلاش بنگاه دروغ‌پراکنی اینترنشنال برای بحران‌سازی | تاریخ بیانیه آلمان تحریف شد تجمع معترضان انگلیسی به سفر ترامپ + عکس (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) عبور آمار شهدای حملات اسرائیل به غزه از مرز ۶۵ هزار نفر (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) آمریکا، ۴ گروه مقاومت عراقی را تروریست نامید روسیه برای مذاکره با اوکراین اعلام آمادگی کرد صدای انفجار در نزدیکی فرودگاه حلب شنیده شد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) حمله موشکی جدید یمن به اراضی اشغالی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) پژمان‌فر: دولت و وزارت ارشاد موظف به برقراری بیمه برای خبرنگاران هستند | خبرنگاران شکایات خود را به کمیسیون اصل ۹۰ ارجاع دهند چین با عملیات نظامی رژیم صهیونیستی در غزه مخالفت شدید کرد شیخ نعیم قاسم: زوال و نابودی رژیم اشغالگر قطعی است استاندار خراسان رضوی: اهالی رسانه از ارکان اصلی توسعه استان هستند | مسکن خبرنگاران باید به صورت ویژه مدنظر قرار گیرد + فیلم وزیر بهداشت: فقط نخبه بودن کافی نیست، مسئولیت اجتماعی لازم است توضیحات وزیر کار درباره بازگشت یارانه حذف‌شدگان اولین سالگرد انفجار پیجر‌ها در لبنان | ماجرا چه بود؟ تأکید رئیس‌جمهور بر همگرایی دستگاه‌ها و مردم برای کاهش مصرف انرژی اعلام ساعات کاری جدید ادارات، مدارس و بانک‌ها از اول مهرماه ۱۴۰۴ وزیر آموزش‌وپرورش خبر داد: جذب ۲۶ هزار نیروی جدید از دانشگاه فرهنگیان در آستانه سال تحصیلی عارف مطرح کرد: جای خالی دانشگاه‌های نسل سوم و چهارم در مسیر توسعه کشور سخنگوی دولت: تبادل پیام‌های غیرمستقیم با آمریکا ادامه دارد + فیلم معاون قوه قضائیه: عفو معیاری شامل شمار زیادی از محکومان می‌شود | مجازات محکومین به اعدام فقط می‌تواند به حبس ابد تبدیل شود معاون سیاسی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی: بدون اقتصاد علمی حتی قدرت نظامی کشور آسیب می‌بیند وزیر ارتباطات: اجازه افزایش بی‌ضابطه تعرفه اینترنت را نمی‌دهیم امیر سرلشکر موسوی: آمادگی‌های نیرو‌های مسلح دشمنان را از خیال تهاجم مجدد به کشور بر حذر داشته است
سرخط خبرها

آیت الله علم‌الهدی: نماینده مجلس باید متمرکز بر رفع چالش‌های محلی باشد | قوانین حمایت از بانوان مستلزم توجه بانوان نماینده است

  • کد خبر: ۱۹۷۸۸۳
  • ۱۱ آذر ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۸
آیت الله علم‌الهدی: نماینده مجلس باید متمرکز بر رفع چالش‌های محلی باشد | قوانین حمایت از بانوان مستلزم توجه بانوان نماینده است
نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی گفت: در هر شرایط نباید از یاد ببرید که شما نماینده مردم مشهد و شهرستان‌های استان خراسان رضوی هستید و مسئولیت راهبردی یک نماینده آن است که متمرکز بر رفع چالش‌های محلی باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در دیدار با مجمع نمایندگان استان که صبح امروز به میزبانی دفتر نماینده، ولی فقیه در خراسان رضوی برگزار شد، با تأکید بر اینکه کار نمایندگان استان در مجلس باید نفع مستقیم برای آحاد ملت و به‌خصوص مردم خراسان رضوی داشته باشد، اظهار کرد: کار عمده یک نماینده در شرایط فعلی آن است که برای مردم در سطح استان و شهرستان‌ها روشنگری کند. این یک حقیقت است که مجلس در مقام قانون‌گذاری قرار دارد و نفع مصوبات وکلای ملت باید متوجه آحاد ملت در سراسر کشور شود، اما در هر شرایط نباید از یاد ببرید که شما نماینده مردم مشهد و شهرستان‌های استان خراسان رضوی هستید و بنابراین مسئولیت راهبردی یک نماینده آن است که متمرکز بر رفع چالش‌های محلی باشد.

مراقب باشید انتخابات، باعث دو قطبی‌سازی کشور نشود

نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی، دو قطبی‌سازی را مهم‌ترین آسیب در کمین ایران اسلامی دانست و خاطرنشان کرد: مراقب باشید در آستانه انتخابات، فضای کشور دوقطبی نشود. این استان سرزمین علی ابن موسی‌الرضا (ع) و این کشور، مملکت امام زمان (عج) است و هیچ تفاوتی ندارد که هم‌وطن گرفتار شما همسو با جریان شما یا مخالف با آن است. به فرموده رهبر معظم انقلاب، این مجلس، انقلابی و متدین است و بنابراین، شایسته آن است که افزایش درآمد‌های دولت و توانگری قوه مجریه، نفع آشکار و مستقیم برای مردم داشته باشد.

وی ادامه داد: یکی از نگرانی‌های موجود این است که به بهانه پیشگیری از تخلف انتخاباتی و تبلیغات پیش از موعد، نمایندگان فعلی مردم استان در مجلس نیز متوقف شوند و از فعالیت و تلاش برای گره‎گشایی از کار مردم دست بکشند. این را بدانید که حل مشکلات مردم، کار نظام است. اگر گره از کار مردم باز کردید، باید بدانید برای انقلاب کار کرده‌اید پس باید تلاش کنید، خسته نشوید و این کشور را با اولویت قرار دادن شهرستان‌ها و حوزه‌های انتخابیه خود بسازید.

قوانین حمایت از بانوان مستلزم توجه بانوان نماینده است

عضو مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: یکی از تأکیدات ما به بانوان نماینده استان در مجلس آن است که حوزه عملکردی خود را متمرکز بر حوزه‌هایی بدانند که آقایان نماینده کمتر می‌توانند در آن فعالیت کنند. قوانین حمایت از حقوق بانوان، مسئله جوانی جمعیت و اموری از این قبیل، جزو چالش‌هایی است که اگر هم آقایان نماینده به آن توجه کنند، اما هیچ‌کس به اندازه بانوان نماینده، اشرافیت و قدرت عملکرد در آن را ندارد.

وی تأکید کرد: این یک فرصت فوق‌العاده است که در شرایط فعلی، در قوای سه‌گانه و سایر نهاد‌های حاکمیتی هیچ‌کس دغدغه‌ای جز رسیدگی به مشکلات کشور ندارد. از این همکاری و تعامل چندجانبه استفاده کنید و کار مردم را پیش ببرید.

در ابتدای این دیدار، جمعی از اعضای مجمع نمایندگان استان به بیان گزارش عملکرد خود و مجلس یازدهم پرداختند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->